sábado, 29 de abril de 2017

Menú fin de semana

Menú del sábado
1º PLATOS

Pastel de bacalao y puerros con crujiente y mezclum
Pastis de bacallà i porros amb cruixent i mezclum
O
Pan de coca con ibéricos y mezclum
Pa de coca amb ibèricos i mezclum
O
Combinado de espárragos verdes y blancos plancha con romesco
Combinat d'espàrrecs verds i blancs planxa amb salsa romesco
O
Ensalada de carnaval con bacalao, anchoa, atún, aguacate, naranja...
Amanida de carnestoltes amb bacallà, anxove, tonyina, alvocat, taronja...
O
Raviolis frescos rellenos de setas a los 4 quesos
Raviolis farcits de bolets als 4 formatges

2º PLATOS

Lomo de bacalao de Islandia con sanfaina o plancha
Llom de bacallà d'Islàdia amb samfaina o planxa
O
Cochinillo al horno estilo Segovia
Garrí al forn estil Segovia
O
Filete de atún rojo fresco plancha con verduras o ensalada
Filet de tonyina vermella planxa amb verdures o amanida
O
Dados de entrecot a la pimienta o Entrecot brasa con guarnición
Daus d'entrecot al pebre o Entrecot brasa amb guarnició




COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario