viernes, 16 de marzo de 2018

Menú del viernes


CALIU DE GRÀCIA
Viernes 16-03-2018
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º platos

Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con crujiente
Pasta de full farcit de formatge de cabra i codony amb cruixent
O
Salpicón de marisco con grissines
Amanida de marisc amb grissines
O
Revoltillo de espárragos, gambas y champiñones
Remenat d'espàrrecs, gambes i xampinyons
  O
Tortiglioni a la putanesca con parmsano
Tortglioni a la putanesca amb parmesà
O
Crema de verduras con picatostes
Crema de verdures amb crostons

2º platos

Salmón plancha con crosta de manchego
Salmó planxa amb crosta de manxec
O
Solomillo de ibérico con salsa de almendras o brasa
Filet d'ibèric amb salsa d'ametlles o brasa
O
Calamarcitos plancha con ensalada o patatas
Calamarcets planxa amb patates o amanida
O
Conejo brasa con allioli
Conill brasa amb allioli
O
Merluza fresca a la marinera o plancha
Lluç fresc a la marinera o planxa
O
Callos de ternera a la riojana con patatas
Tripes de vedella a la riojana amb patates

         COPA DE VINO O AGUA O REFRESCO O CERVEZA; POSTRE O CAFÉ     
           PRECIO: 14,50 €   SERVICIO PARA LLEVAR + 0,50 €
Disponemos de información sobre alérgenos
Disposem d'informació sobre al·lèrgens

No hay comentarios:

Publicar un comentario