viernes, 9 de marzo de 2018

Menú del viernes


CALIU DE GRÀCIA
Viernes 09-03-2018
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º platos

Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Pastel de bacalao con crujiente y mezclum
Pastis de bacallà amb cruixent i mezclum
O
Espinacas salteadas con pasas y piñones
Espinacs saltejades amb panses i pinyons
O
Potaje de judías con almejas de carril
Potatge de mongetes seques amb cloisses de carril
  O
Ensalada capresse con olivada
Amanida capresse amb olivada
O
Tortilla de berenjena
Truita d'albergínia

2º platos

Colita de rape estilo Cadaqués o plancha
Cueta de rap estil Cadaquès o planxa
O
Envoltini de ternera con brie y berenjena o bistec plancha
Envoltini de vedella amb brie i albergínia o bistec planxa
O
Bacalao fresco plancha con guarnición
Bacallà fresc planxa amb guarnició
O
Secreto de ibérico brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Chanquetes a la andaluza con mezclum
Xanquets a l'andalusa amb mezclum
O
Butifarra artesana brasa con allioli
Botifarra artesana brasa amb allioli

         COPA DE VINO O AGUA O REFRESCO O CERVEZA; POSTRE O CAFÉ     
           PRECIO: 14,50 €   SERVICIO PARA LLEVAR + 0,50 €
Disponemos de información sobre alérgenos
Disposem d'informació sobre al·lèrgens

No hay comentarios:

Publicar un comentario