lunes, 26 de octubre de 2015

Menú del lunes

CALIU DE GRÀCIA
Lunes 26-10-2015
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
Espárragos verdes plancha con parmesano
Espàrrecs verds planxa amb parmesà
O
Arroz a la murciana con crujiente
Arròs a la murciana amb cruixent
O
Pan de coca con queso idiazábal y membrillo
Pa de coca amb formatge idiazàbal i codony
O
Spaghettis a la putanesca con parmesano
Spaghettis a la putanesca amb parmesà
O
Croquetas de chiipirones con bouquet de ensaladas
Croquetes de xipirons amb bouquet d'amanides
O
Ensalada capresse con olivada o ensalada mixta
Amanida capresse amb olivada o amanida mixta
2º PLATOS
Parrillada de pescados frescos plancha con salsa tártara
Graellada de peixos frescs planxa amb salsa tàrtara
O
Conejo brasa con allioli
Xai brasa amb allioli
O
Calamares rellenos de gambas plancha con mezclum
Calamars farcits de gambes planxa amb mezclum
O
Escalopines de ternera a los 4 quesos o plancha
Escalopines de vedella als 4 formatges o planxa
O
Gambas plancha con guarnición
Gambes planxa amb guarnició
O
Pollo relleno a la catalana o plancha
Pollastre farcit a la catalana o planxa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

sábado, 24 de octubre de 2015

Menú del sábado


      Menú del sábado       

                               1º PLATOS                                   

Parrillada de verduras plancha con romesco
Graellada de verdures planxa amb romesco
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con crujiente de puerros
Pasta de full farcit de formatge de cabra y codony amb cruixent de porros
O
Canelones de carrillera de ternera e idiazabal gratinados con foie
Canelons de galta de vedella i idiazabal gratinats amb foie
O
Esqueixada de bacallà
Esqueixada de bacallà
O
Huevos estrellados con jamón ibérico o gulas con gambas
Ous estrellats amb pernil ibèric o gules amb gambes
                                                                                   
2º PLATOS

Rodaballo fresco en salsa verde con almejas de carril o plancha con guarnición
Turbot fresc amb salsa verda i cloïsses de carril o planxa amb guarnició
O
Tagliatta de ternera Wolowina (no más hecho del punto)con virutas de parmesano y aceite de oliva virgen extra
Tagliatta de vedella Wolowina (no mes fet del punt)  amb encenalls de parmesà i oli d'oliva verge extra
O
Calamares de playa rellenos de gambas plancha con ensalada o patatas
Calamars de platja farcits de gambes planxa amb amanida o patates
O
Secreto de ibérico de bellota brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric de gla brasa amb puré de poma


COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

viernes, 23 de octubre de 2015







Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 23-10-2015
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Burritos rellenos de verduras y parmesano con crujiente
Burritos farcits de verdures i parmesà amb cruixent
O
Habitas super baby salteadas con jamón
Favetes super baby saltejades amb pernil
O
Tortilla de berenjena
Truita d'alberginia
O
Ensalada de queso de cabra con crujiente
Amanida de formatge de cabra amb cruixent
O
Tortiglioni con verduras y parmesano
Tortiglioni amb verdures i parmesá
2º PLATOS
Merluza fresca estilo Santander o plancha
Lluç fresc estil Santander o planxa
O
Cordero brasa con allioli y guarnición
Xai brasa amb allioli i guarnició
O
Calamares a la andaluza con ensalada o patatas
Calamars a l'andalusa amb amanida o patates
O
Solomillo de ibérico a la pimienta o brasa
Filet d'ibèric al pebre o brasa
O
Salmón plancha con crosta de manchego
Salmó planxa amb crosta de manxec
O
Muslitos de pollo estilo Indonesia
Cuixetes de pollastre estil Indonèsia
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

jueves, 22 de octubre de 2015

Menú del jueves

CALIU DE GRÀCIA
Jueves 22-10-2015
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
Paella de marisco
Paella de marisc
O
Trinxat de la cerdaña con crujiente
Trinxat de la cerdanya amb cruixent
O
Canelones de espinacas gratinados
Canelons d'espinacs gratinats
O
Rollitos de primavera con mezclum
Rotllets de primavera amb mezclum
O
Salpicón de marisco
Amanida de marisc
O
Crema de calabaza y zanahoria con crostones
Crema de carbassa i pastanaga amb crostons
2º PLATOS
Bacalao de Islandia a la muselina de allioli de manzana sobre base de tomate casen o plancha
Bacall`d'Islàndia a la muselina de allioli de poma sobre base de tomate casen o planxa
O
Confit de pato con manzana caramelizada y arroz basmati
Confit d'ànec amb poma caramel-litzada i arròs basmati
O
Calamares de playa plancha con patatas o ensalada
Calamars de platja planxa amb patates o amanida
O
Goulash de ternera a la húngara
Goulash de vedella a la hongaresa
O
Sardinas plancha con guarnición
Sardines planxa amb guarnició
O
Butifarra artesana brasa con allioli
Botifarra artesana brasa amb allioli
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

miércoles, 21 de octubre de 2015

Menú del martes

CALIU DE GRÀCIA
Miércoles 21-10-2015
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
Arroz con bacalao y crujiente
Arròs amb bacallà i cruixent
O
Tortiglioni con verduras y parmesano
Tortiglioni amb verdures i parmesà
O
Crema de legumbres con ibérico y picatostes
Crema de llegums amb ibéric i crostons
O
Hojaldre relleno de queso de cabra i membrillo con crujiente de puerros
Pasta de full farcit de formatge de cabra i codony amb cruixent de porros
O
Ensalada mixta o ensaladilla rusa casera
Amanida mixta o amanida russa casolana
O
Espárragos verdes plancha con parmesano
Espárrecs verds planxa amb parmesà
2º PLATOS
Entrecot de ternera Wolowina(no más hecho del punto) brasa con guarnición
Entrecot de vedella Wolowina(no més fet del punt) brasa amb guarnició
O
Lenguado a la meunière o plancha con ensalada o verduras
Llenguado a la meunière o planxa amb amanida o verdures
O
Secreto de ibérico brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Sepia plancha con patatas o ensalada
Sípia planxa amb patates o amanida
O
Escalopa de ternera con crosta de parmesano
Escalopa de vedella amb crosta de parmesà
O
Parrillada de pescados frescos plancha con salsa tártara
Graellada de peixos frescs planxa amb salsa tàrtara
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

martes, 20 de octubre de 2015

Menú del martes

CALIU DE GRÀCIA
Martes 20-10-2015
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
Potaje de lentejas vegetarianas
Potatge de llenties vegetarianes
O
Aguacates rellenos + nachos
Alvocats farcits + naxos
O
Spaghetti a la putanesca con parmesano
Spaghettis a la putanesca amb parmesà
O
Ensaladilla rusa casera con grissines
Amanida russa casolana amb grissines
O
Coliflor gratinada con bechamel
Coliflor gratinada amb beixamel
O
Mejillones al vapor con allioli
Musclos al vapor amb allioli
2º PLATOS
Calamares de playa plancha con mezclum
Calamars de platja planxa amb mezclum
O
Escalopines de ternera a los 5 quesos o plancha con patatas
Escalopines de vedella als 5 formatges
O
Merluza fresca a la romana o plancha
Lluç fresc a la romana o planxa
O
Pechuga de pollo rellena a la brasa
Pit de pollastre farcida a la brasa
O
Lacón a la gallega
Lacón a la gallega
O
Lubina plancha con salsa tártara
Llubarro planxa amb salsa tàrtara
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

lunes, 19 de octubre de 2015

Menú del lunes

CALIU DE GRÀCIA
Lunes 19-10-2015
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
Tortilla de bacalao
Truita de bacallà
O
Guisantes salteados con jamón
Pèsols saltejats amb pernil
O
Pan de coca con escalibada y anchoas
Pa de coca amb escalivada i anxoves
O
Crema de verduras con picatostes
Crema de verdures amb crostons
O
Ensalada mixta con atún, huuevo, cogollos, espárrago...
Amanida mixta amb tonyina, ou, cabdells, espàrrec....
O
Macarrones vegetarianos con hierbas aromáticas
Macarrons vegetarians amb herbes aromàtiques
2º PLATOS
Calamares a la andaluza con patatas o ensalada
Calamars a l'andalusa amb patates o amanida
O
Cordero brasa con allioli y patatas al caliu
Xai brasa amb allioli i patates al caliu
O
Gulas con gambas a la bilbaina
Gules amb gambes a la bilbaïna
O
Bacalao de Islandia con sanfaina o plancha
Bacallà d'Islàndia amb samfaina o planxa
O
Dados de entrecot a la pimienta
Daus d'entrecot al pebre
O
Bistec de ternera al roquefort o plancha
Bistec de vedella al roquefort o planxa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

viernes, 16 de octubre de 2015

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 16-10-2015
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Piquillos rellenos caseros sobre dos salsas
Piquillos farcits casolans sobre dues salses
O
Espinacas a la catalana
Espinacs a la catalana
O
Ensalada de carnaval (bacalao, anchoas, cogollos, pimiento escalibado, delicias de naranja.....
Aamanida de carnestoltes (bacallà, anxoves, cabdells, pebrot escalivat, delícies de taronja...
O
Macarrones caseros con chorizo ahumado, butifarra de vic y parmesano
Macarrons casolans amb xoriço fumat, botifarra de vic i parmesà
O
Sopa de cebolla con huevo y tostones de parmesano
Sopa de ceba amb ou i crostons de parmesà
2º PLATOS
Lenguado relleno de gambas con guarnición
Llenguado farcit de gambes amb guarnición
O
Cordero brasa con allioli
Xai brasa amb allioli
O
Corvina fresca estilo Santander o plancha
Reig fresc estil Santander o planxa
O
Solomillo de ibérico a la pimienta o brasa
Filet d'ibèric al pebre o brasa
O
Salmón plancha con crosta de parmesano
Salmó planxa amb crosta de parmesà
O
Mini hamburguesas de ternera tres sabores
Mini hamburgueses de vedella tres sabors
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

jueves, 15 de octubre de 2015

Menú del jueves

CALIU DE GRÀCIA
Jueves 15-10-2015
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
Paella de marisco
Paella de marisc
O
Habitas mini baby salteadas con jamón ibérico
Favetes super mini baby saltejades amb pernil
O
Crema de puerros con picatosts
Crema de porros amb crostons
O
Ensalada capresse con olivada
Ensalada capresse amb olivada
O
Macarrones caseros con chorizo ahumado, butifarra de vic y parmesano
Macarrons casolans amb xoriço fumat, botifarra de vic i parmesà
O
Rollitos de primavera con mezclum y chupito granizado
Rotllets de primavera amb mezclum i xuupito granizat
2º PLATOS
Estofado de ternera a la jardinera
Estofat de vedella a la jardinera
O
Calamares de playa plancha con bouquet de ensaladas
Calamars de platja planxa amb bouquet d'amanides
O
Secreto de ibérico brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Bacalao de Islandia a la muselina de allioli de manzana sobre base de tomate casen o plancha
Bacallà d'Islàndia a la muselina d'allioli de poma sobre base de tomàquet casen o planxa
O
Escalopa de pollo con crosta de parmesano
Escalopa de pollastre amb crosta de parmesà
O
Parrillada de pescado plancha con guarnición
Graellada de peixos planxa amb guarnició
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €