Menú del sábado
1º PLATOS
Parrillada de verduras plancha con romesco
Graellada de verdures planxa amb romesco
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con
crujiente de puerros
Pasta de full farcit de formatge de cabra y codony amb
cruixent de porros
O
Canelones de carrillera de ternera e idiazabal gratinados
con foie
Canelons de galta de vedella i idiazabal gratinats amb
foie
O
Esqueixada de bacallà
Esqueixada de bacallà
O
Huevos estrellados con jamón ibérico o gulas con gambas
Ous estrellats amb pernil ibèric o gules amb gambes
2º PLATOS
Rodaballo fresco en salsa verde con almejas de carril o
plancha con guarnición
Turbot fresc amb salsa verda i cloïsses de carril o
planxa amb guarnició
O
Tagliatta de ternera Wolowina (no más hecho del punto)con
virutas de parmesano y aceite de oliva virgen extra
Tagliatta de vedella Wolowina (no mes fet del punt) amb encenalls de parmesà i oli d'oliva verge
extra
O
Calamares de playa rellenos de gambas plancha con
ensalada o patatas
Calamars de platja farcits de gambes planxa amb amanida o
patates
O
Secreto de ibérico de bellota brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric de
gla brasa amb puré de poma
COPA DE
VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE
O CAFÉ. PRECIO:20
€
No hay comentarios:
Publicar un comentario