Menú del sábado
1º PLATOS
Risotto de espárragos, gambas y champiñones
Risotto d'espàrrecs, gambes i xampinyons
Combinado de aperitivos caliu
Combinat d'aperitius caliu
O
Brandada de bacalao gratinada
Brandada de bacallà gratinada
O
Corazones de alcachofas salteados con jamón
Cors de carxofes naturals saltejades amb pernil
O
Ensalada capresse con olivada///Amanida capresse amb
olivada
O
Ensalada de queso de cabra con crujiente
Amanida de formatge de cabra amb cruixent
2º PLATOS
Rodaballo fresco a la gallega o plancha con verduras
Turbot fresc a la gallega o planxa amb verdures
O
Parrillada de carnes brasa (cordero, entrecot, butifarra)
Graellada de carns brasa (xai, entrecot, botifarra)
O
Calamares rellenos de gambas a la plancha con patatas o
ensalada
Calamars farcits de gambes a la planxa amb patates o
amanida
O
Magret de pato
plancha con coulis de mango, peras caramelizadas y arroz salvaje
Magret d'ànec amb
coulis de mango, peres caramel-litzades i arròs salvatge
COPA DE
VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE
O CAFÉ. PRECIO:20
€
No hay comentarios:
Publicar un comentario