sábado, 10 de octubre de 2015

Menú del sábado

      Menú del sábado       

                               1º PLATOS                                   

Risotto de espárragos, gambas y champiñones
Risotto d'espàrrecs, gambes i xampinyons

Combinado de aperitivos caliu
Combinat d'aperitius caliu
O
Brandada de bacalao gratinada
Brandada de bacallà gratinada
O
Corazones de alcachofas salteados con jamón
Cors de carxofes naturals saltejades amb pernil
O
Ensalada capresse con olivada///Amanida capresse amb olivada
O
Ensalada de queso de cabra con crujiente
Amanida de formatge de cabra amb cruixent
                                                                                   
2º PLATOS


Rodaballo fresco a la gallega o plancha con verduras
Turbot fresc a la gallega o planxa amb verdures
O
Parrillada de carnes brasa (cordero, entrecot, butifarra)
Graellada de carns brasa (xai, entrecot, botifarra)
O
Calamares rellenos de gambas a la plancha con patatas o ensalada
Calamars farcits de gambes a la planxa amb patates o amanida
O
Magret de pato plancha con coulis de mango, peras caramelizadas y arroz salvaje
Magret d'ànec amb coulis de mango, peres caramel-litzades i arròs salvatge

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario