sábado, 23 de mayo de 2015

Menú del sábado

                   MENÚ DEL SÁBADO

1º PLATOS

Parrillada de verduras plancha con romesco
Graellada de verdures planxa amb romesco
O
Fideuá marinera negra con sepia y allioli
Fideuà marinera negra amb sípia i allioli
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gasptxo andalús amb picada caliu
O
Pera de patatas rellena de gulas y gambas con crujinte y mezclum
Pera de patates farcida de gules i gambes amb cruixent i mezclum
O
Salpicón de marisco
Amanida de marisc
                                                             O                                                 
Pan de coca con escalibada, bacalao, piñones y delicias de naranja
Pa de coca amb escalivada, bacallà, pinyons i delícies de taronja

2º PLATOS

Lenguado con almejas de carril y salsa de ostras o plancha
Llenguado amb cloïsses de carril i salsa d'ostres o planxa
O
Parrillada de carnes brasa (entrecot, butifarra, pollo) con patatas al caliu
Graellada de carns brasa (entrecot, botifarra, pollastre) amb patates
o
Sepia y gambas plancha con bouquet de ensaladas
Sípia i gambes planxa amb bouquet d'amanides
O
Costillas de medianas de cabrito a la milanesa con patatas y padró
Costelles i mitjanes de cabrit a la milanesa amb patates i padró



COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €


No hay comentarios:

Publicar un comentario