MENÚ DEL SÁBADO
1º PLATOS
Parrillada de verduras plancha con romesco
Graellada de verdures planxa amb romesco
O
Fideuá marinera negra con sepia y allioli
Fideuà marinera negra amb sípia i allioli
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gasptxo andalús amb picada caliu
O
Pera de patatas rellena de gulas y gambas con crujinte y
mezclum
Pera de patates farcida de gules i gambes amb cruixent i
mezclum
O
Salpicón de marisco
Amanida de marisc
O
Pan de coca con escalibada, bacalao, piñones y delicias
de naranja
Pa de coca amb escalivada, bacallà, pinyons i delícies de
taronja
2º PLATOS
Lenguado con almejas de carril y salsa de ostras o
plancha
Llenguado amb cloïsses de carril i salsa d'ostres o
planxa
O
Parrillada de carnes brasa (entrecot, butifarra, pollo)
con patatas al caliu
Graellada de carns brasa (entrecot, botifarra, pollastre)
amb patates
o
Sepia y gambas plancha con bouquet de ensaladas
Sípia i gambes planxa amb bouquet d'amanides
O
Costillas de medianas de cabrito a la milanesa con
patatas y padró
Costelles i mitjanes de cabrit a la milanesa amb patates
i padró
COPA DE
VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE
O CAFÉ. PRECIO:20
€
No hay comentarios:
Publicar un comentario