Menú del sábado
1º PLATOS
Paella de marisco
Paella de marisc
O
Tortellini fresco a los 4 quesos o boloñesa con parmesano
Tortellini frescs als 4 formatges o bolonyesa amb parmesà
O
Burritos rellenos de verduras y queso con crujiente de
puerros, mezclum y chopito granizado
Burritos farcits de verdures i formatge amb cruixent de
porros, mezclum i xupito granizat
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Salpicón de marisco
Amanida de marisc
2º PLATOS
Parrillada de pescados frescos plancha con salsa tártara
Graellada de peixos frescs planxa amb salsa tàrtara
O
Pierna de cordero confitada a baja temperatura con guarnición
Cuixa de xai confitada amb baixa temperatura amb
guarnició
O
Sepia y gambas plancha con bouquet de ensaladas
Sípia i gambes planxa amb bouquet d'amanides
O
Dados de entrecot a la pimienta o Entrecot brasa con
guarnición
Daus d'entrecot al pebre o Entrecot brasa amb guarnició
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario