Menú del sábado
1º PLATOS
Corazones de alcachofas naturales salteados con jamón
Cors de carxofes naturals saltejats amb pernil
O
Pimientos del piquillo rellenos de espinacas y gambas
sobre dos salsas
Pebrots del piquillo farcits d'espinacs i gambes sobre
dues salses
O
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Ensaladilla rusa con aguacates y gambas
Amanida russa amb alvocats i gambes
2º PLATOS
Cochinillo al horno con patatas panadera y manzana
caramelizada
Garrí al forn amb patates fornera i poma caramel-litazada
O
Raya en salsa verde con almejas de carril o plancha con
verduras o ensalada
Ratlla en salsa verda amb cloïsses de carril o planxa amb
verdures o amanida
O
Cube-roll de ternera Wolowina (no mas hecho del
punto)brasa con guarnición
Entrecot de vedella Wolowina (no mes fet del punt)brasa
amb guarnició
O
Calamares frescos de playa plancha con ensalada o patatas
Calamars frescs de platja planxa amb amanida o patates
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario