Menú del sábado
1º PLATOS
Burritos rellenos de verduras y queso con crujiente de
puerros + chopito granizado
Burritos farcits de verdeures i formatge amb cruixent de
porros + xupito granizat
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Pan de coca con jamón y lomo ibérico + mezclum y chupito
granizado
Pa de coca amb perni i llom ibèric + meclum i xupito
granizat
O
Ensalada de carnaval con escalibada, anchoas, atún,
bacalao, delicias de naranja...
Amanida de carnestoltes amb escalivada, anxoves, tonyina,
bacallà, delícies de taronja.....
O
Raviolis rellenos de verduras a la putanesca con
parmesano
Raviolis farcits de verdures a la putanesca amb parmesà
2º PLATOS
Confit de pato con manzana caramelizada y arroz basmati
Confit d'ànec amb poma caramel-litzada i arròs basmati
O
Lenguado plancha con verduras o ensalada
Llenguado planxa amb verdures o amanida
O
Solomillo de buey brasa con patatas y pimientos del
Padrón
Filet de bou brasa amb patates i pebrots del Padrón
O
Sepia y gambas plancha con guarnición
Sípia i gambes planxa amb guarnició
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario