Menú del sábado
1º PLATOS
Paella de marsico
Paella de marisc
O
Parrillada de verduras plancha con salsa romesco
Graellada de verdures planxa amb salsa romesco
O
Pastel de bacalao y puerros con crujiente de cebolla +
chopito granizado
Pastis de bacallà i porros amb cruixent de ceba + xupito
granissat
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
O
Huevos estrellados con jamón ibérico
Ous estrellats amb pernil ibèric
2º PLATOS
Cube-roll de ternera Wolowina brasa con guarnición
Cube-roll de vedella Wolowina brasa amb guarnició
O
Merluza fresca a la vasca o plancha con verduras
Lluç fresc a la basca o planxa amb verdures
O
Secreto de ibérico brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Calamares de playa rellenos de gambas a la plancha
Calamars de platja farcits de gambes a la planxa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario