Menú del sábado
1º PLATOS
Corazones de alcachofas salteados con jamón
Cors de carxofes naturals saltejats amb pernil
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
O
Paella de marisco
Paella de marisc
O
Espárragos verdes y blancos plancha con romesco
Espàrrecs verds i blancs planxa amb salsa romesco
O
Combinado de aperitivos caliu
Combinat d'aperitius caliu
2º PLATOS
Parrillada de pescados frescos plancha con salsa tártara
Graellada de peixos fresc planxa amb salsa tàrtara
O
Entrecot de ternera gallega brasa con patatas caliu con
allioli
Entrecot de vedella gallega brasa amb patates al caliu
amb allioli
O
Solomillo de ibérico brasa con puré de manzana
Filet d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Calamares de playa a la plancha con guarnición
Calamars de platja a la planxa amb guarnició
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario