viernes, 21 de octubre de 2016

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 21-10-2016
Menú del día como carta
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Burritos rellenos de verduras y queso con crujiente de puerros
Burritos farcits de verdures i formatge amb cruixent de porros
O
Espinacas salteadas con pasas y piñones
Espinacs saltejades amb panses i pinyons
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
O
Potaje de judías con almejas
Potage de mongetes seques amb cloïsses
O
Ensalada capresse con olivada
Amanida capresse amb olivada
2º PLATOS
Atún fresco plancha con verduras o ensalada
Tonyina fresc planxa amb verdures o amanida
O
Codillo al horno con patatas panadera
Garró al forn amb patates fornera
O
Lubina estilo santurce o plancha
Llobarro estil santurce o planxa
O
Entrecot de buey brasa con guarnición
Entrecot de bou brasa amb guarnició
O
Chanquetes a la andaluza con mezclum
Xanquets a l'andalusa amb mezclum
O
Solomillo de cerdo a la pimienta o brasa
Filet de porc al pebre o brasa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario