Menú del
sábado
1º PLATOS
Combinado de aperitivos caliu
Combinat d'aperitius caliu
O
Canelones de ternera e idizabal con corona de foie
gratinados
Canelons de vedella i idizabal amb corona de foie
gratinats
O
Risotto de espárragos y confit de pato con parmesano y
crujiente
Risotto de confit
d'ànec amb parmesà i cruixent
O
Ensalada de carnaval con pimientos asados, anchoa, atún,
bacalao, delicias de naranja....
Amanida de carnestoltes amb pebrots rostit, anxove,
tonyina, bacallà, delícies de taronja....
O
Crema de melón con delicias de ibérico
Crema de meló amb delícies d'ibèric
2º PLATOS
Lenguado a la meunière o plancha con verduras o ensalada
Llenguado a la meunière o planxa amb verdures o amanida
O
Solomillo de ibérico brasa con puré de manzana
Filet d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Chipirones salteados con gambas y guarnición
Xipirons saltejats
amb gambes i guarnició
O
Costillas y medianas de cabrito a la milanesa
Costelles i mitjanes de cabrit a la milanesa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario