CALIU DE GRÀCIA
Martes 21-11-2017
MENÚ DEL DÍA
COMO CARTA
1º PLATOS
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con
crujiente y coulis de mango
Pasta de full farcit de formatge de cabra i codony
amb cruixent i coulis de mango
O
Crema de calabacín y guisantes con picatostes
Crema de
carbassó i pèsols amb crostons
O
Tortellini
frescos rellenos de queso a la putanesca
con parmesano
Tortellini
frescs farcits de foramtge a la putanesca amb parmesà
O
Coliflor con bechamel gratinada
Coliflor amb beixamel gratinada
O
Espárragos verdes plancha con parmesano
Espàrrecs verds planxa amb parmesà
O
Ensaladilla rusa casera con grissines
Amanida russa casolana amb grissines
2º PLATOS
Sepia plancha con patatas o ensalada
Sípia planxa amb patates o amanida
O
Solomillo
de ternera brasa NO MAS HECHO DEL PUNTO con guarnición
Filet
de vedella brasa NO MES FET DEL PUNT amb guarnició
O
Merluza fresca a la romana o plancha
Lluç fresc a la romana o planxa
O
Lacón a la gallega
Lacón a la gallega
O
Dorada plancha con salsa tártara
Orada planxa amb salsa tàrtara
No hay comentarios:
Publicar un comentario