viernes, 17 de noviembre de 2017

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 17-11-2017
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º PLATOS
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Pastel de bacalao y puerros con crujiente y mezclum
Pastis de bacallà i porros amb cruixent i mezclum
O
Crema de garbanzos y calabaza con picatostes
Crema de cigrons i carbassa amb crostons
O
Ensalada cóctel con salsa rosa y semilla de amapola
Amanida còctel amb salsa rosa i llavors de rosella
O
Espinacas salteadas con pasas y piñones
Espinacs saltejades amb panses i pinyons
O
Coliflor con bechamel gratinada
Coliflor amb beixamel gratinada
2º PLATOS  
Parrillada de pescados plancha con salsa tártara
Graellada de peixos planxa amb salsa tàrtara
O
Entrecot de buey brasa con guarnición
Entrecot de bou brasa amb guarnició
O
Colita de rape estilo Cadaqués o plancha
Cueta de rap estil Cadaquès o planxa
O
Solomillo de cerdo a la pimienta o brasa
Filet de porc al pebre o brasa
O
Calamares a la andaluza con patatas o ensalada
Calamars a l'andalusa amb patates o amanida
O
Albondigas mixtas con tomate i patatas
Mandonguilles mixtes amb tomàquet i patates
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ      

 PRECIO:  14,00 € SERVICIO PARA LLEVAR + 0,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario