CALIU DE GRÀCIA
Viernes 17-11-2017
MENÚ DEL DÍA
COMO CARTA
1º PLATOS
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Pastel de bacalao y puerros con crujiente y
mezclum
Pastis de bacallà i porros amb cruixent i mezclum
O
Crema
de garbanzos y calabaza con picatostes
Crema
de cigrons i carbassa amb crostons
O
Ensalada cóctel con salsa rosa y semilla de
amapola
Amanida còctel amb salsa rosa i llavors de rosella
O
Espinacas salteadas con pasas y piñones
Espinacs saltejades amb panses i pinyons
O
Coliflor con bechamel gratinada
Coliflor amb beixamel gratinada
2º PLATOS
Parrillada de pescados plancha con salsa tártara
Graellada de peixos planxa amb salsa tàrtara
O
Entrecot
de buey brasa con guarnición
Entrecot
de bou brasa amb guarnició
O
Colita de rape estilo Cadaqués o plancha
Cueta de rap estil Cadaquès o planxa
O
Solomillo de cerdo a la pimienta o brasa
Filet de porc al pebre o brasa
O
Calamares a la andaluza con patatas o ensalada
Calamars a l'andalusa amb patates o amanida
O
Albondigas mixtas con tomate i patatas
Mandonguilles
mixtes amb tomàquet i patates
COPA DE VINO
O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ
PRECIO:
14,00 € SERVICIO PARA LLEVAR + 0,50 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario