viernes, 10 de noviembre de 2017

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 10-11-2017
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º PLATOS
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
O
Burritos rellenos de verduras y queso con crujiente
Burritos farcits de vedures i formatge amb cruixent
O
Crema de calabaza y zahahoria con delicias de ibérico y picatostes
Crema de carbassa i pastanaga amb delícies d'ibèric i crostons
O
Ensalada verde con queso de cabra, mango.....
Amanida verda amb formatge de cabra, mango....
O
Espinacas salteadas con gambas
Espinacs saltejades amb gambes
2º PLATOS  
Colita de rape estilo Cadaqués o plancha
Cueta de rap estil Cadaquès o planxa
O
Entrecot de buey brasa con guarnición
Entrecot de bou brasa amb guarnició
O
Lubina estilo santurce o plancha
Llobarro estil santurce o planxa
O
Callos con garbanzos y chorizo
Tripes amb cigrons i xoriço
O
Chanquetes a la andaluza con guarnición
Xanquets a l'andalusa amb guarnició
O
Secreto de ibérico brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric brasa amb puré de poma
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ      

 PRECIO:  14,00 € SERVICIO PARA LLEVAR + 0,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario