viernes, 10 de enero de 2020

Menú del viernes-divendres


CALIU DE GRÀCIA
Viernes-Divendres 10-01-2020
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º platos

Fideuá marinea con allioli
Fdeuà marinera amb allioli
O
Calabacín relleno de verduras gratinado
Carbassó farcit de verdures gratinat
O
Pan de coca con escalibada y queso de cabra o atún
Pa de coca amb escalivada i formatge de cabra o tonyina
O
Ensalada verde con queso fresco, brie, aguacate....
Amanida verda amb formatge fresc, brie, alvacat....
O
Cocido catalán
Escudella barrejada
O
Spaghetti al pesto con parmeano
Spaghetti al pesto amb parmesà

2º platos

Solomillo de ternera brasa (no mas hecho del punto) con guarnición
Filet de vedella brasa (no mes fet del punt) amb guarnició
O
Colita de rape estilo Cadaqués o plancha
Cueta de rap estil Cadaquès o planxa
O
Codillo al horno con patatas panadera
Garró al forn amb patates fornera
O
Calamares plancha con patatas o ensalada
Calamars planxa amb patates o amanida
O
Pechuga de pollo brasa con guarnición
Pit de pollastre brasa amb guarnició
O
Bacalao de Islandia a la llauna o plancha
Bacallà d'Islàndia a la llauna o planxa

COPA DE VINO O AGUA O REFRESCO O CERVEZA; POSTRE O CAFÉ     
           PRECIO: 14,50 €   SERVICIO PARA LLEVAR + 0,50 €
Disponemos de información sobre alérgenos
           Disposem d'informació sobre al·lèrgens


No hay comentarios:

Publicar un comentario