viernes, 24 de enero de 2020

Menú del viernes-divendres


CALIU DE GRÀCIA
Viernes-Divendres 24-01-2020
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º platos

Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Lasaña de espinacas y gambas gratinada
Lasanya d'espinacs i gambes gratinadda
O
Potaje campesino
Escudella de pagès
O
Pan de coca con escalibada y queso de cabra
Pa de coca amb escalivada i formatge de cabra
O
Salpicón de marisco con grissines
Amanida de marisc amb grissines
O
Habitas super baby salteadas con jamón
Favetes super baby saltejades amb pernil

2º platos

Pies de cerdo estilo caliu
Peus de porc estil caliu
O
Bacalao de Islandia con sanfaina o plancha
Bacallà d'Islàndia amb samfaina o planxa
O
Solomillo de cerdo a la pimienta o brasa
Filet de porc al pebre o brasa
O
Sepia plancha con patatas o ensalada
Sípia planxa amb patates o amanida
O
Colita de rape con salsa veloute y gambas o plancha con verduras
Cueta de rap amb salsa veloute i gambes o planxa amb verdures
O
Ternera rustida en su jugo o plancha
Vedella rostida en el seu suc o planxa

COPA DE VINO O AGUA O REFRESCO O CERVEZA; POSTRE O CAFÉ     
           PRECIO: 14,50 €   SERVICIO PARA LLEVAR + 0,50 €
Disponemos de información sobre alérgenos
           Disposem d'informació sobre al·lèrgens


No hay comentarios:

Publicar un comentario