viernes, 17 de enero de 2020

Menú del viernes-divendres


CALIU DE GRÀCIA
Viernes-01-Divendres 17-2020
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º platos

Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con crujiente
Pasta de full farcit de formatge de cabra i codony amb cruixent
O
Crema de calabacín y guisantes con picatostes
Crema de carbassó i pèsols amb crostons
O
Revotillo de espárragos, gambas y champiñones
Remenat d'espàrrec, gambes i xampinyons
O
Ensalada mixta con huevo, atún, aguacate, cogollos....
Amanida mixta amb ou, tonyina, alvocat, cabdells.....
O
Maacarrones caseros con tomate, verduras y parmesano
Macarrons casolans amb tomàquet, verdures i parmesà

2º platos

Entrecot de buey brasa con guarnición
Entrecot de bou brasa amb guarnició
O
Salmón plancha con verduras o ensalada
Salmó planxa amb verdures o amanida
O
Colita de rape estilo Cadaqués o plancha
Cueta de rap estil Cadaquès o planxa
O
Libritos de lomo con guarnición
Llibrets de llom amb guarnició
O
Goulash de ternera a la húngara
Goulash de vedella a la hongaresa
O
Calamares plancha con patatas o ensalada
Calamars planxa amb patates o amanida

COPA DE VINO O AGUA O REFRESCO O CERVEZA; POSTRE O CAFÉ     
           PRECIO: 14,50 €   SERVICIO PARA LLEVAR + 0,50 €
Disponemos de información sobre alérgenos
           Disposem d'informació sobre al·lèrgens

No hay comentarios:

Publicar un comentario