MENÚ
DEL SÁBADO
1º PLATOS
Piña natural rellena de gambas con salsa rosa
Pinya natural farcida de gambes amb salsa rosa
O
Arroz negro con sepia y allioli
Arròs negre amb sípia i allioli
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Tagliatelle frescos al pesto o boloñesa con parmesano
Tagliatelle frescs al pesto o bolonyesa amb parmesà
O
Ensalada de carnaval (con bacalao, naranja.....)
Amanida de carnestoltes (amb bacallà, taronja...)
O
Espárragos verdes y blancos plancha con parmesano o
romesco
Espàrrecs verds i blancs planxa amb parmesà o romesco
2º PLATOS
Rodaballo fresco plancha con verduras o ensalada
Turbot fresc planxa amb verdures o amanida
O
Cordero brasa ( costillas y medianas) con guarnición
Xai brasa (costelles i medianas) amb guarnició
O
Parrillada de pescados (merluza, congrio, salmón) con
salsa tártara
Graellada de peixos (lluç, congre, salmó) amb salsa
tàrtara
o
Solomillo de buey con reducción de Pedro Ximenez o brasa
Filet de bou amb reducció de Pedro Ximenez o brasa
COPA DE
VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE
O CAFÉ. PRECIO:20
€
No hay comentarios:
Publicar un comentario