MENÚ DEL SÁBADO
1º PLATOS
Combinado de aperitivos caliu
Combinat d'aperitius caliu
O
Paella mixta (marisco y carne)
Paella mixta (marisc i carn)
O
Ensalada de queso de cabra con crujientes
Amanida de formatge de cabra amb cruixents
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
O
Raviolis frescos de queso a los 4 quesos y parmesano
Raciolis frescs de formatge als 4 formatges i parmesà
O
Crema de frutos rojos///////////////Crema de frutis
vermells
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu/Gaspatxo andalús amb
picada caliu
2º PLATOS
Pierna de cordero al horno confitada a baja temperatura
Cuixa de xai al forn confitada a baixa temperatura
O
Calamares de playa plancha con arroz y lágrimas de tinta
Calamars de platja planxa amb arròs i llàgrimes de tinta
O
Secreto de ibérico brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Dorada estilo Donosti o plancha
Orada estil Donosti o planxa
COPA DE
VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE
O CAFÉ. PRECIO:20
€
No hay comentarios:
Publicar un comentario