Menú del sábado
1º PLATOS
Paella de marisco
Paella de marisc
Aguacates rellenos con gambas y salsa rosa
Alvocats farcits amb gambes i salsa rosa
O
Canelones de ternera con corona de foie gratinados
Canelons de vedella amb corona de foie gratinats
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
O
Crema de calabacín y guisantes con picatostes
Crema de carbassó i pèsols amb crostons
O
2º PLATOS
Solomillo de ternera brasa con guarnición
Filet de vedella brasa amb guarnició
O
Rodaballo fresco plancha con verduras
Turbot fresc planxa amb verdures
O
Confit de pato con peras caramelizadas y arroz basmati
Confit d'ànec amb peres caramel-litzades i arròs basmati
O
Calamares de playa
rellenos de gambas a la plancha con patatas o ensalada
Calamars de platja
farcits de gambes a la planxa amb patates o amanida
COPA DE
VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE
O CAFÉ. PRECIO:20
€
No hay comentarios:
Publicar un comentario