sábado, 5 de septiembre de 2015

Menú del sábado

      Menú del sábado

                               1º PLATOS                                   

Paella de marisco
Paella de marisc

Aguacates rellenos con gambas y salsa rosa
Alvocats farcits amb gambes i salsa rosa
O
Canelones de ternera con corona de foie gratinados
Canelons de vedella amb corona de foie gratinats
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
O
Crema de calabacín y guisantes con picatostes
Crema de carbassó i pèsols amb crostons
                                                             O                    

2º PLATOS


Solomillo de ternera brasa con guarnición
Filet de vedella brasa amb guarnició
O
Rodaballo fresco plancha con verduras
Turbot fresc planxa amb verdures
O
Confit de pato con peras caramelizadas y arroz basmati
Confit d'ànec amb peres caramel-litzades i arròs basmati
O
Calamares de playa rellenos de gambas a la plancha con patatas o ensalada
Calamars de platja farcits de gambes a la planxa amb patates o amanida



COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario