Menú del sábado
1º PLATOS
Corazones de alcahofas salteados con jamón ibérico
Cors de carxofes saltejades amb pernil ibèric
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Parrillada de verduras plancha con romesco
Graellada de verdures planxa amb romesco
O
Pan de coca con escalibada, bacalao, piñones y delicias
de naranja
Pa de coca amb escalivada, pinyons, bacallà i delícies de
taronja
O
Piña rellena de gambas y salsa rosa con sésamo negro
Pinya farcida de gambes i salsa rosa amb sèsam negre
2º PLATOS
Lenguado plancha con verduras o ensalada
Llenguado planxa amb verdures o amanida
O
Tagliatta de ternera brasa con parmesano y verduras
Tagliatta de vedella brasa amb parmesà i guarnició
O
Merluza fresca a la marinera o planchca
Lluç fresc a la marinera o planxa
O
Costillas de mediana
de cabrito a la milanesa
Costelles i mitjanes
de cabrit a la milanesa
COPA DE
VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE
O CAFÉ. PRECIO:20
€
No hay comentarios:
Publicar un comentario