Menú del sábado
1º PLATOS
Paella de marisco
Paella de marisc
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
O
Espárragos verdes plancha con romesco o parmesano
Espàrrecs verds planxa amb romesco o parmesà
O
Falsas peras rellenas de gulas y gambas con mezclum y
chupito granizado
Falses peres farcides de gules i gambes amb mezclum i
xupito granizat
O
Huevos estrellados con jamón ibérico
Ous estrellats amb pernil ibèric
2º PLATOS
Cordero al horno con patatas y verduras
Xai al forn amb patates i verdures
O
Rodaballo fresco plancha con verduras o ensalada
Turbot fresc planxa amb verdures o amanida
O
Chuletón de ternera brasa con guarnición
Mitjana de vedella brasa amb guarnició
O
Rape fresco a la
marinera o plancha
Rap fresc a la
marinera o planxa
O
Calamares plancha con patatas o ensalada
Calamars planxa amb patates o amanida
COPA DE
VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE
O CAFÉ. PRECIO:20
€
No hay comentarios:
Publicar un comentario