Menú del sábado
1º PLATOS
Risotto de confit de pato y espárragos con parmesano
crujiente
Risotto de confi d'ànec i espàrrecs amb parmesà cruixent
Trinxat de la cerdanña
Trinxat de la cerdanya
O
Combinado de aperitivos caliu
Combinat d'aperitius caliu
O
Macarrones caseros con chorizo ahumado, butifarra, tomate,
gratinados
Macarrons casolans amb xoriço fumat, botifarra tomàquet,
gratinats
O
Ensalada de queso de cabra
Amanida de formatge de cabra
O
Ensalada capresse con olivada
Amanida capresse amb olivada
O
2º PLATOS
Solomillo ibérico de bellota brasa con puré de manzana
Filet d'ibèric de gla brasa amb puré de poma
O
Dorada a la donosti o brasa
Orada a la donosti o brasa
O
Costillas y medianas de cordero brasa con allioli
Costelles i mitjanes de xai brasa amb allioli
O
Calamares frescos de
playa plancha con guarnición
Calamars fresc de
platja planxa amb guarnició
COPA DE
VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE
O CAFÉ. PRECIO:20
€
No hay comentarios:
Publicar un comentario