sábado, 5 de diciembre de 2015

Menú del sábado

      Menú del sábado       

                               1º PLATOS  

Escudella barrejada
Escudella barrejada
O
Corazones de alcachofas naturales salteados con jamón ibérico
Cors de carxofes naturals saltejats amb pernil ibèric
O
Pimientos rellenos de musaka gratinados
Pebrots farcits musaka gratinats
O
Fideuá negra con sepia, marisco y allioli
Fideuà negra amb sípia, marisc i allioli
O
Calabacín relleno de verduras gratinado
Carbassó farcit de verdures gratinat
O
Ensalada capresse con olivada o ensalada mixta
Amanida capresse amb olivada o amanida mixta
                                                                                                         
2º PLATOS

Bacalao de Islandia a la miel de romero o plancha con verduras o ensalada
Bacallà d'Islàndia a la mel de romaní o plancha amb verdures o amanida
O
Tagliatta de ternera con virutas de parmesano
Tagliatta de vedella amb encenals de parmesà
O
Calamares de playa rellenos de gambas a la plancha con mezclum
Calamars de platja farcit de gambes a la planxa amb mezclum
O
Costillas y medianas de cordero brasa con allioli
Costelles i mitjanes de xai brasa amb  allioli

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario