Menú del sábado
1º PLATOS
Escudella barrejada
Escudella barrejada
O
Corazones de alcachofas naturales salteados con jamón
ibérico
Cors de carxofes naturals saltejats amb pernil ibèric
O
Pimientos rellenos de musaka gratinados
Pebrots farcits musaka gratinats
O
Fideuá negra con sepia, marisco y allioli
Fideuà negra amb sípia, marisc i allioli
O
Calabacín relleno de verduras gratinado
Carbassó farcit de verdures gratinat
O
Ensalada capresse con olivada o ensalada mixta
Amanida capresse amb olivada o amanida mixta
2º PLATOS
Bacalao de Islandia a la miel de romero o plancha con
verduras o ensalada
Bacallà d'Islàndia a la mel de romaní o plancha amb
verdures o amanida
O
Tagliatta de ternera con virutas de parmesano
Tagliatta de vedella amb encenals de parmesà
O
Calamares de playa rellenos de gambas a la plancha con
mezclum
Calamars de platja farcit de gambes a la planxa amb
mezclum
O
Costillas y medianas
de cordero brasa con allioli
Costelles i mitjanes
de xai brasa amb allioli
COPA DE
VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE
O CAFÉ. PRECIO:20
€
No hay comentarios:
Publicar un comentario