sábado, 19 de diciembre de 2015

Menú del sábado

      Menú del sábado       

                               1º PLATOS  

Canelones de carrillera de ternera e idiazábal gratinados
Canelons de galta de vedella i idiazàbal gratinats
O
Pan de coca con escalibada, bacalao, delicias de naranja y piñones
Pa de coca amb escalivada, bacallà, delícies de taronaj i pinyons
O
Burritos rellenos de verduras y queso con crujiente de puerros
Burritos farcits de verdures i formatge amb cruixent de porros
O
Escudella barrejada
Escudella barrejada
O
Ensalada de queso de cabra con crujiente y miel
Amanida de formatge de cabra amb cruixent i mel
O
Eapárragos verdes plancha con parmesano o romesco
Espàrrecs verds planxa amb parmesà o romesco
                                                                                                         
2º PLATOS

Lenguado a la meunière o plancha con verduras o ensalada
Llenguado a la meunière o planxa amb verdures o amanida
O
Parrillada de carnes brasa con allioli
Graellada de carns brasa amb allioli
O
Calamares de playa plancha con guarnición
Calamars de platja planxa amb guarnició
O
Confit de pato con peras caramelizadas y arroz basmati
Confit d'ànec amb peres caramel-litzades i arròs basmati
O
Cordero al horno con patatas panadera
Xai al forn amb patates fornera

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario