Menú del sábado
1º PLATOS
Canelones de carrillera de ternera e idiazábal gratinados
Canelons de galta de vedella i idiazàbal gratinats
O
Pan de coca con escalibada, bacalao, delicias de naranja
y piñones
Pa de coca amb escalivada, bacallà, delícies de taronaj i
pinyons
O
Burritos rellenos de verduras y queso con crujiente de
puerros
Burritos farcits de verdures i formatge amb cruixent de
porros
O
Escudella barrejada
Escudella barrejada
O
Ensalada de queso de cabra con crujiente y miel
Amanida de formatge de cabra amb cruixent i mel
O
Eapárragos verdes plancha con parmesano o romesco
Espàrrecs verds planxa amb parmesà o romesco
2º PLATOS
Lenguado a la meunière o plancha con verduras o ensalada
Llenguado a la meunière o planxa amb verdures o amanida
O
Parrillada de carnes brasa con allioli
Graellada de carns brasa amb allioli
O
Calamares de playa plancha con guarnición
Calamars de platja planxa amb guarnició
O
Confit de pato con
peras caramelizadas y arroz basmati
Confit d'ànec amb
peres caramel-litzades i arròs basmati
O
Cordero al horno con
patatas panadera
Xai al forn amb
patates fornera
COPA DE
VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE
O CAFÉ. PRECIO:20
€
No hay comentarios:
Publicar un comentario