sábado, 6 de febrero de 2016

Menú del sábado       
                               1º PLATOS  

Paella de marisco
Paella de marisc
O
Escudella barrejada
Escudella barrejada
O
Salpicón de marisco con grissines
Amanida de marisc amb grissines
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
O
Corazones de alcachofas naturales salteados con jamón ibérico
Cors de carxofes naturals saltejades amb pernil ibèric

2º PLATOS

Calamares rellenos estilo tradicional
Calamars farcits estil tradicional
O
Tagliatta de ternera con virutas de parmesano y aceite de oliva virgen extra
Taglaitta de vedella amb encenals de parmesà i oli d'oliva verge extra
O
Bacalao de Islandia a la miel de romero o plancha
Bacallà d'Islàndia a la mel de romaní o planxa
O
Confit de pato con peras caramelizadas y arroz basmati
Confit d'ànec amb peres caramel-litzades i arròs basmati

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario