sábado, 13 de febrero de 2016

Menú del sábado

Menú del sábado       
                               1º PLATOS  

Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
O
Burritos rellenos de verduras y parmesano con crujiente de puerros
Burritos farcits de verdures i parmesà amb cruixent de porros
O
Milhojas de verduras y queso de cabra gratinado
Milfulles de verdures i formatge de cabra gratinat
O
Sopa de pescado con arroz basmati
Sopa de peix amb arròs basmati

2º PLATOS

Merluza fresca a la marinera o plancha
Lluç fresc a la marinera o planxa
O
Solomillo de buey a los 4 queso o brasa con guarnición
Filet de bou als 4 formatges o brasa amb guarnició
O
Rodaballo fresco en salsa verde o plancha

Turbot fresc en salsa verda o planxa
O
Cordero al horno con patatas panadera
Xai al forn amb patates fornera


COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario