Menú del sábado
1º PLATOS
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
O
Burritos rellenos de verduras y parmesano con crujiente
de puerros
Burritos farcits de verdures i parmesà amb cruixent de
porros
O
Milhojas de verduras y queso de cabra gratinado
Milfulles de verdures i formatge de cabra gratinat
O
Sopa de pescado con arroz basmati
Sopa de peix amb arròs basmati
2º PLATOS
Merluza fresca a la marinera o plancha
Lluç fresc a la marinera o planxa
O
Solomillo de buey a los 4 queso o brasa con guarnición
Filet de bou als 4 formatges o brasa amb guarnició
O
Rodaballo fresco en salsa verde o plancha
Turbot fresc en salsa verda o planxa
O
Cordero al horno con patatas panadera
Xai al forn amb patates fornera
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario