Menú del
sábado
1º PLATOS
Paella de pescado y marisco
Paella de peix i marisc
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con
crujiente de puerros
Pasta de full farcit de formatge de cabra i codony amb
cruixent de porros
O
Ensaladilla rusa casera con grissines
Amanida russa casolana amb grissines
O
Crema de calabacín con picatostes
Crema de carbassó amb crostons
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
O
Milhojas de verduras y queso de cabra
Milfulles de verdures i formatge de cabra
2º PLATOS
Calamares plancha rellenos de gambas comn mezclum
Calamars planxa farcits de gambes amb mezclum
O
Cordero al horno con patatas panadera
Xai al forn amb patates fornera
O
Parrillada de pescados plancha con salsa tártara,
verduras o ensalada
Graellada de peixos planxa amb salsa tàrtara, verdures o
amanida
O
Solomillo ibérico brasa con puré de manzana
Filet d'ibèric brasa amb puré de poma
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario