viernes, 24 de marzo de 2017

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 24-03-2017
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º PLATOS
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Corazones de alcachofas naturales salteados con jamón
Cors de carxofes naturals saltejats amb pernil
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con crujiente de puerros
Pasta de full farcit de formatge de cabra i codony amb cruixent de porros
O
Crema de calabacín con picatostes
Crema de carbassó amb crontons
O
Ensalada de queso de cabra y mango......
Amanida de formatge de cabra i mango.....
2º PLATOS  
Lubina plancha con verduras o ensalada
Llobarro planxa amb verdures o amanides
O
Solomillo de ternera a la pimienta o brasa NO MAS HECHO DEL PUNTO con guarnición
Filet de vedella al pebre o brasa PROU FET DEL PUNT amb guarnició
O
Raya fresca en salsa verde o plancha
Ratjada fresca en salsa verda o planxa
O
Pollo rustido al horno con hierbas aromáticas
Pollastre rostit al forn amb herbes aromàtiques
O
Filetes de cabracho a la santanderina o plancha
Filets d'escòrpora a la santanderina o planxa
O
Secreto de ibérico brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric brasa amb puré de poma
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ      
 PRECIO:  14,00 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario