viernes, 19 de mayo de 2017

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 19-05-2017
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º PLATOS
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Pastel de bacalao y puerros con crujiente
Pastis de bacallà i porros amb cruixent
O
Crema de legumbres y verduras con delicias de ibérico y picatostes
Crema de llegums i verdures amb delícies d'ibèric  i crostons
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con crujiente de puerros
Pasta de full farcit de formatge de cabra i codony amb cruixent de porros
O
Empedrado de judías y atún con grissines
Empedrat de mongetes seques i tonyina amb grissines
O
Espinacas salteadas con gambas
Espinacs saltejades amb gambes
2º PLATOS  
Entrecot de buey brasa con guarnición
Entrecot de bou brasa amb guarnició
O
Sepia plancha con patatas o ensalada
Sípia planxa amb patates o amanida
O
Lomo adobado plancha relleno de jamón, queso y pimientos
Llom adobat planxa farcit de pernil, formatge i pebrots
O
Lubina fresca plancha con salsa tártara
Llobarro fresc planxa amb salsa tàrtara
O
Cordero brasa con allioli
Xai brasa amb allioli
O
Pescadilla fresca a la romana o plancha con guarnición
Llucet fresc a la romana o planxa amb guarnició
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ      

 PRECIO:  14,00 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario