viernes, 26 de mayo de 2017

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 26-05-2017
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º PLATOS
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Burritos rellenos de verduras y queso con crujiente, mezclum y chopito granizado
Burritos farcits de verdures i formatge amb cruixent, mezclum i xupito granissat
O
Espinacas salteadas con gambas
Espinacs saltejades amb gambes
O
Calabacín relleno de verduras gratinado sobre fondo de salsa de champiñones
Carbassó farcit de verdures gratinat sobre fons de salsa de xampinyons
O
Ensalada de queso de cabra con crujientes
Amanida de formatge de cabra amb cruixents
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
2º PLATOS  
Bonito fresco encebollado o plancha con guarnición
Bonìtol fresc amb ceba i tomàquet o planxa amb guarnició
O
Solomillo de ibérico con puré de manzana
Filet d'ibèric amb puré de poma
O
Sepia plancha con patatas o ensalada
Sípia plancha amb patates o amanida
O
Escalopa de ternera con crosta de parmesano
Escalopa de vedella amb crosta de parmesà
O
Colita de rape estilo cadaqués o plancha
Cueta de rap estil cadaquès o planxa
O
Entrecot de buey brasa con patatas
Entrecot de bou brasa amb patates
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ      

 PRECIO:  14,00 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario