Menú del sábado
1º PLATOS
Paella de marisco
Paella de marisc
O
Pastel de bacalao y puerros con crujiente, mezclum y
chopito granizado
Pastis de bacallà i porros amb cruixent, mezclum i xupito
granissat
O
Ensaladilla rusa casera con gambas y aguacate
Amanida russa casolana amb gambes i alvacat
O
Combinado de espárragos blancos y verdes a la plancha con
romesco o parmesano
Combinat d'espàrrecs blancs i verds planxa amb romesco o
parmesà
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
2º PLATOS
Parrillada de pescados frescos plancha con salsa tártara,
verduras o ensalada
Graellada de peixos frescs planxa amb salsa tàrtara,
verdures o amanida
O
Solomillo de ternera brasa con guarnición
Filet de vedella brasa amb guarnició
O
Filete de atún fresco plancha con verduras o ensalada
Filet de tonyina fresca planxa amb verdures o amanida
O
Costillas y medianas de cordero brasa con patatas al
caliu, pimientos del padrón y allioli
Costelles i mitjanes de xai brasa amb patates al caliu,
pebrots del padrón i allioli
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario