sábado, 11 de junio de 2016

Menú del sábado

Menú del sábado 
                            
                                                             1º PLATOS

Risotto de confit de pato y alcachofas con parmesano y crujiente
Risotto de confit d'ànec i carxofes amb parmesà i cruixent
O
Pan de coca con ibéricos, mezclum y chopito granizado
Pa de coca amb ibèrics, mezclum i xupito granizat
O
Ensalada de queso de cabra con crujientes
Amanida de formatge de cabra amb cruixents
O
Habitas super baby salteadas con jamón ibérico
Favetes super baby saltejades amb pernil ibèric
O
Canelones de carrillera de ternera y queso idiazábal con foie gratinados
Canelons de galta de vedella i formatge idizàbal amb foie gratinats

2º PLATOS

Cordero al horno con patatas panadera
Xai al forn amb patates fornera
O
Lenguado plancha con verduras o ensalada
Llenguado planxa amb verdures o amanida
O
Solomillo de ibérico a la brasa con puré de manzana
Filet d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Calamares frescos de playa plancha con patatas o ensalada
Calamars frescs de platja planxa amb patates o amanida


COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario