Menú del sábado
1º PLATOS
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Aguacates rellenos de gambas con salsa cóctel y semillas
de amapola
Alvocats farcits de gambes amb salsa còctel i llavors de
rosella
O
Parrillada de verduras a la plancha con salsa romesco
Graellada de verdures a la planxa amb salsa romesco
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacacallà
O
Crema de guisantes y calabacín con crujiente de pan
Crema de pèsols i carbassó amb cruixent de pa
2º PLATOS
Atún rojo fresco a la vizcaina o plancha
Tonyina vermella fresc a la biscaïna o planxa
O
Solomillo de buey al roquefor
Filet de bou al roquefort o brasa
O
Parrillada de pescados plancha con salsa tártara
Graellada de peixos planxa amb salsa tàrtara
O
Costillas y medianas de cordero brasa con allioli
Costelles i mitjanes de xai brasa amb allioli
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario