sábado, 18 de junio de 2016

Menú del sábado

    Menú del               sábado           
                               1º PLATOS

Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Aguacates rellenos de gambas con salsa cóctel y semillas de amapola
Alvocats farcits de gambes amb salsa còctel i llavors de rosella
O
Parrillada de verduras a la plancha con salsa romesco
Graellada de verdures a la planxa amb salsa romesco
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacacallà
O
Crema de guisantes y calabacín con crujiente de pan
Crema de pèsols i carbassó amb cruixent de pa

2º PLATOS


Atún rojo fresco a la vizcaina o plancha
Tonyina vermella fresc a la biscaïna o planxa
O
Solomillo de buey al roquefor
Filet de bou al roquefort o brasa
O
Parrillada de pescados plancha con salsa tártara
Graellada de peixos planxa amb salsa tàrtara
O
Costillas y medianas de cordero brasa con allioli
Costelles i mitjanes de xai brasa amb allioli


COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario