Menú del sábado
1º PLATOS
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
O
Combinado de aperitivos caliu
Combinat d'aperitius caliu
O
Arroz negro con sepia, marisco y allioli
Arròs negre amb sípia, marisc i allioli
O
Milhojas de verduras y queso de cabra con romesco y
mezclum
Milfulles de verdures i formatge de cabra amb romesco i
mezclum
O
Gazpacho Andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo Andalús amb picada caliu
2º PLATOS
Cordero al horno confitado a baja temperatura
Xai al forn confitat a baixa temperatura
O
Calamares de playa rellenos de gambas a la plancha con
bouquet de ensaladas
Calamars de platja farcits de gambes a la planxa amb
bouquet d'amanides
O
Rodaballo fresco a la gallega o plancha
Turbot fresc a la gallega o planxa
O
Parrillada de carnes brasa (solomillo de ternera,
cordero, butifarra)
con allioli
Graellada de carns brasa (filet de vedella, xai,
botifarra) amb allioli
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario