sábado, 9 de julio de 2016

Menú del sábado

    Menú del                sábado          
                               1º PLATOS

Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Melón con jamón ibérico + chupito granizado
Meló amb pernil + xupito granizat
O
Revoltillo de espárragos, gambas y champiñones
Remenat d'espàrrecs, gambes i xampinyons
O
Ensalada de queso de cabra con crujientes
Amanida de formatge de cabra amb cruixents

2º PLATOS

Bacalao de Islandia a la muselina de ajo sobre base de tomate casen
Bacallà d'Islàndia a la muselina d'all sobre base de tomàquet casen
O
Entrecot de ternera gallega con reducción de Pedro Ximenez o brasa
Entrecot de vedella gallega amb reducció de Pedro Ximenez o brasa
O
Calamares de playa plancha con patatas o ensalada
Calamars de platja planxa amb patates o amanida
O
Pierna de cordero confitada al horno a baja temperatura con patatas y verduras
Cuixa de xai confitada al forn a baixa temperatura amb patates i verdures


COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario