Menú del sábado
1º PLATOS
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Melón con jamón ibérico + chupito granizado
Meló amb pernil + xupito granizat
O
Revoltillo de espárragos, gambas y champiñones
Remenat d'espàrrecs, gambes i xampinyons
O
Ensalada de queso de cabra con crujientes
Amanida de formatge de cabra amb cruixents
2º PLATOS
Bacalao de Islandia a la muselina de ajo sobre base de
tomate casen
Bacallà d'Islàndia a la muselina d'all sobre base de
tomàquet casen
O
Entrecot de ternera gallega con reducción de Pedro
Ximenez o brasa
Entrecot de vedella gallega amb reducció de Pedro Ximenez
o brasa
O
Calamares de playa plancha con patatas o ensalada
Calamars de platja planxa amb patates o amanida
O
Pierna de cordero confitada al horno a baja temperatura
con patatas y verduras
Cuixa de xai confitada al forn a baixa temperatura amb
patates i verdures
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario