viernes, 8 de julio de 2016

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 08-07-2016
Menú del día como carta
Fideuá marinera con sepia, calamares y allioli
Fideuà marinera amb sípia, calamars i allioli
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con crujiente de puerros
Pasta de full farcit formatge de cabra i codony amb cruixent de porros
O
Judías vedes, zanahorias y patatas al vapor
Mongetes tendres, pastanagues i patates al vapor
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Melón con jamón ibérico
Meló amb pernil ibèric
O
Tortiglioni vegetarianos con parmesano
Tortiglioni vegetarians amb parmesà
2º PLATOS
Filete de atún encebollado o plancha
Filete de tonyina amb ceba o planxa
O
Entrecot de buey brasa con guarnición
Entrecot de bou amb guarnició
O
Muslitos de pollo al ajillo con patatas
Cuixetes de pollastre amb patates
O
Filete de cabracho plancha con salsa tártara
Filet cap-roig planxa amb salsa tàrtara
O
Lomo adobado plancha relleno de queso y bacon
Llom adobat planxa  farcit de formatge i bacon
O
Boquerones a la andaluza con mezclum
Seitons a l'andalusa amb mezclum
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario