sábado, 23 de julio de 2016

Menú del viernes

Menú del sábado       
                               1º PLATOS

Arroz negro con sepia, marisco y allioli
Arroz negre amb sípia, marisc i allioli
O
Aguacates rellenos de gambas con salsa cóctel
Alvocats farcits de gambes amb salsa còctel
O
Habitas super baby salteadas con jamón
Favetes super baby saltejades amb pernil
O
Espárragos verdes plancha con parmesano o romesco
Espàrrecs verds planxa amb parmesano o romesco
O
Ensalada de carnaval con bacalao, aguacate, anchoas, pimientos asados, delicias de naranja...
Amanida de carnestoltes amb bacallà, alvaocat, anxoves, pebrots escalivats, delícies de taronja...

2º PLATOS


Solomillo de ternera a los 5 quesos o brasa
Filet de vedella als 5 formatges o brasa
O
Merluza fresca a la vasca o plancha
Lluç fresc a la vasca  o planxa
O
Confit de pato con peras caramelizadas y arroz basmati
Confit d'ànec amb peres caramel-litzades i arròs basmati
O
Calamares de playa rellenos de gambas a la plancha con mezclum
Calamars de platja farcits de gambes a la planxa amb mezclum


COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario