Menú del sábado
1º PLATOS
Arroz negro con sepia, marisco y allioli
Arroz negre amb sípia, marisc i allioli
O
Aguacates rellenos de gambas con salsa cóctel
Alvocats farcits de gambes amb salsa còctel
O
Habitas super baby salteadas con jamón
Favetes super baby saltejades amb pernil
O
Espárragos verdes plancha con parmesano o romesco
Espàrrecs verds planxa amb parmesano o romesco
O
Ensalada de carnaval con bacalao, aguacate, anchoas,
pimientos asados, delicias de naranja...
Amanida de carnestoltes amb bacallà, alvaocat, anxoves,
pebrots escalivats, delícies de taronja...
2º PLATOS
Solomillo de ternera a los 5 quesos o brasa
Filet de vedella als 5 formatges o brasa
O
Merluza fresca a la vasca o plancha
Lluç fresc a la vasca o planxa
O
Confit de pato con peras caramelizadas y arroz basmati
Confit d'ànec amb peres caramel-litzades i arròs basmati
O
Calamares de playa rellenos de gambas a la plancha con
mezclum
Calamars de platja farcits de gambes a la planxa amb
mezclum
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario