Menú del
sábado
1º PLATOS
Paella de marisco
Paella de marisc
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
O
Parrillada de verduras con salsa romesco
Graellada de verdures amb salsa romesco
O
Pan de coca con escalibada, bacalao, piñones, delicias de
naranja + chopito granizado
Pa de coca amb escalivada, bacallà, pinyons, delícies de
taronja + xupito granizat
2º PLATOS
Cube-roll de ternera brasa con patatas y pimientos del
Padrón
Cube-roll de vedella brasa amb patates i pebrots del
Padrón
O
Atún fresco plancha con salsa tártara
Tonyina fresca planxa amb salsa tàrtara
O
Costillas y medianas de cordero brasa con allioli
Costelles i mitjanes de xai brasa amb allioli
O
Sepia y gambas plancha con guarnición
Sípia y gambes planxa amb guarnició
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario