viernes, 29 de julio de 2016

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes  29-07-2016
Menú del día como carta
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Pan de coca con escalibada, bacalao, piñones, delicias de naranja...
Pa de coca amb escalivada, bacallà, pinyons, delícies de taronja....
O
Espinacas salteadas con gambas
Espinacas saltejades amb gambes
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Empedrado de judías con atún
Empedrat de mongetes seques amb tonyina
O
Macarrones a la boloñesa con parmesano
Macarrons a la bolonyesa amb parmesà
2º PLATOS
Lubina plancha con salsa tártara
Llobarro planxa amb salsa tàrtara
O
Entrecot de buey a la pimienta o brasa
Entrecot de bou al pebre o planxa
O
Gulas con gambas a la bilbaina
Gules amb gambes a la bilbaïna
O
Butifarra artesana brasa con allioli
Botifarra artesana brasa con allili
O
Calamares de playa plancha con verduras o ensalada
Calamars de platja planxa amb verdures o amanida
O
Pechuga de pollo rellena de espinacas, queso y dátiles
Pit de pollastre farcida d'espinacs, formatge i dàtils
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario