CALIU DE GRÀCIA
Martes 22- 11-2016
Menú del día
como carta
Potaje de garbanzos con calabaza y verduras
Potatge de cigrons amb carbassa i verdures
O
Tortellini frescos a la putanesca con parmesano
Tortellini fresc a la putanesca amb parmesà
O
Huevos estrellados con jamón ibérico
Ous estrellats amb pernil ibèric
O
Brócolis con bechamel gratinados
Broquils amb beixamel gratinats
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
O
Rollitos de
primavera con mezclum
Rotllets de primavera amb mezclum
2º
PLATOS
Merluza fresca a la romana o plancha
Lluç fresc a la romana o plancha
O
Butifarra artesana brasa con allioli
Botifarra artesana brasa amb allioli
O
Lenguado a la meunière o plancha
Llenguado a la meunière o planxa
O
Escalopa de ternera con crosta de parmesano
Escalopa de vedella amb crosta de parmesà
O
Calamares a la andaluza con patatas o ensalada
Calamars a l'andalusa amb patates o amanida
O
Entrecot de buey brasa con guarnición
Entrecot de bou amb guarnició
COPA
DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ
PRECIO:
13,50 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario