sábado, 5 de noviembre de 2016

Menú del sábado

Menú del sábado  
                               1º PLATOS


Risotto con alcahofas naturales y pato confitado + crujiente de parmesano
Risotto amb carxofes naturals i ànec confitat + cruixent de parmesà
O
Habitas super baby salteadas con jamón ibérico
Favetes super baby saltejades amb pernil ibèric
O
Tallarines frescos a la boloñesa o pesto con parmesano
Tallarines frescs a la bolonyesa o pesto amb parmesà
O
Ensalada con piña, aguacate, queso, salsa cóctel...
Amanida amb pinya, alvocat, formatge, salsa còctel...
O
Pan de coca con jamón o lomo ibérico + mezclum
Pa de coca amb pernil o llom ibèric + mezclum

2º PLATOS

Cordero al horno con patatas panadera
Xai al forn amb patates fornera
O
Calamares rellenos estilo tradicional
Calamars farcits estil tradicional
O
Solomillo ibérico brasa con puré de manzana
Filet d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Rodaballo fresco plancha con verduras y salsa tártara
Turbot fresc planxa amb verdures i salsa tàrtara


COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario