viernes, 25 de noviembre de 2016

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 25- 11-2016
Menú del día como carta
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Brócolis con bechamel gratinados
Bròquils amb beixamel gratinats
O
Crema de calabacín con pictostes
Crema de carbassó amb crostons
O
Ensalada verde con queso fresco y brie
Amanida verda amb formatge fresc i brie
O
Tortiglioni vegetarianos con parmesano
Tortiglioni vegetarians amb parmesá
O
Patatas enmascaradas con crujiente
Patates emascarades amb cruixent
2º PLATOS
Pies de cerdo estilo caliu
Peus de porc estil caliu
O
Salmón fresco plancha con crosta de manchego
Salmó fresc planxa amb crosta de manxec
O
Cordero brasa con patatas y allioli
Xai brasa amb patates i allioli
O
Sepia plancha con ensalada o patatas
Sípia planxa amb amanida o patates
O
Lubina plancha con salsa tártara y verduras
Llobarro planxa amb salsa tàrtara i verdures
O
Entrecot de buey brasa con guarnición
Entrecot de bou brasa amb guarnició
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario