viernes, 13 de enero de 2017

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 13-01-2017
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
Fideuá marinera con allioli
Fideuàmarinera amb allioli
O
Burritos rellenos de verduras y queso con crujiente de puerros
Burritos farcits de verdures i  formatge amb cruixent de porros
O
Sopa de cebolla con huevo y tostones de parmesano
Sopa de ceba amb ou i crostons de parmesà
O
Pan de coca con escalibada y atún
Pa de coca amb escalivada i tonyina
O
Aguacates rellenos + nachos
Alvacats farcits + naxos
O
Ensalada mixta con huevo, espárrago, cogollos, atún...
Amanida mixta amb ou, espàrrec, cabdells, tonyina....
2º PLATOS  
Entrecot de buey brasa con guarnición
Entrecot de bou brasa amb guarnició
O
Salmonetes fileteados a la andaluza
Molls filetejats a l'andalusa
O
Merluza fresca estilo Santander  o plancha
Lluç fresc estil Santander o planxa
O
Pies de cerdo estilo caliu con patatas
Peus de porc estil caliu amb patates
O
Gulas con gambas a la bilbaina
Gules amb gambes a la bilbaïna
O
Pollo rustio al horno con hierbas aromáticas
Pollastre rostit al forn amb herbes aromàtiques
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  14,00 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario