sábado, 14 de enero de 2017

Menú del sábado

   Menú del sábado
1º PLATOS

Canelones de seta calabaza gratinados
Canelons de ceps gratinats
O
Sopa de la abuela con jamon ibérico, huevo y fideos
Sopa de l'àvia amb pernil ibèric, ou i fideus
O
Ensalada de carnaval con bacalao, atún, anchoas, habitas tiernas, delicias de naranja...
Amanida de carnestoltes amb bacallà, tonyina, anxoves, favetes tendres, delícies de taronja....
O
Burritos rellenos de verduras y queso con crujiente de puerros
Burritos farcits de verdres i formtage amb cruixent de porros
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
2º PLATOS

Pies de cerdo con judías estilo caliu
Peus de porc amb mongetes seques estil caliu
O
Atún rojo plancha con verduras o ensalada
Tonyina vermella planxa amb verdures o amanida
O
Pierna de cordero confitada al horno a baja temperatura con patatas panadera
Cuixa de xai confitada al forn a baixa temperatura amb patates fornera
O
Calamares de playa rellenos de gambas plancha con patatas o ensalada
Calamars de platja farcits de gambes planxa amb patates o amanida
O
Parrillada de carnes brasa con allioli
Graellada de carns brasa amb allioli
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario