sábado, 7 de enero de 2017

Menú del sábado

Menú del sábado  

                               1º PLATOS

Aguacates rellenos de gambas con salsa cóctel y semillas de amapola
Alvocats farcits de gambes amb salsa còctel i llavors de rosella
O
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Combinado de espárragos verdes y blancos plancha con salsa romesco o parmesano
Combinat d'espàrrecs verds y blancs planxa amb salsa romesco o parmesà
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con crujiente de puerros
Pasta de full farcit de formatge de cabra i codony amb cruixent de porros
O
Sopa campesina
Sopa de pagès
2º PLATOS

Tagliatta de ternera con virutas de parmesano y aceite de oliva virgen estra o Entrecot a la brasa con guarnición
Taglaitta de vedella amb encenalls de parmesà amb oli d'oliva verge extra o Entrecot brasa amb guarnició
O
Salmón al cava con almejas de carril o plancha con crosta de manchego
Salmó al cava amb cloïsses de carril o planxa amb crosta de manxec
O
Cordero brasa (costillas y medianas) con allioli
Xai brasa (costelles i mitjanes) amb allioli
O
Lubina a la donosti o plancha
Llobarro a la donosti o planxa

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario