Menú del sábado
1º PLATOS
Aguacates rellenos de gambas con salsa cóctel y semillas
de amapola
Alvocats farcits de gambes amb salsa còctel i llavors de
rosella
O
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Combinado de espárragos verdes y blancos plancha con
salsa romesco o parmesano
Combinat d'espàrrecs verds y blancs planxa amb salsa
romesco o parmesà
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con
crujiente de puerros
Pasta de full farcit de formatge de cabra i codony amb
cruixent de porros
O
Sopa campesina
Sopa de pagès
2º PLATOS
Tagliatta de ternera con virutas de parmesano y aceite de
oliva virgen estra o Entrecot a la brasa con guarnición
Taglaitta de vedella amb encenalls de parmesà amb oli
d'oliva verge extra o Entrecot brasa amb guarnició
O
Salmón al cava con almejas de carril o plancha con crosta
de manchego
Salmó al cava amb cloïsses de carril o planxa amb crosta
de manxec
O
Cordero brasa (costillas y medianas) con allioli
Xai brasa (costelles i mitjanes) amb allioli
O
Lubina a la donosti o plancha
Llobarro a la donosti o planxa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario