Menú del sábado
1º PLATOS
Arroz negro con sepia y allioli
Arròs negre amb sípia i allioli
O
Sopa campesina
Escudella de pagès
O
Combinado de aperitivos caliu
Combinat d'aperitius caliu
O
Esqueixada de bacalao con grissines
Esqueixada de bacallà amb grissines
O
Berenjena rellena gratinada con parmesano
Albergínia farcida amb parmesà
2º PLATOS
Cochinillo asado estilo Segovia con patatas caliu
Garrí rostit estil Segovia amb patates caliu
O
Merluza fresca a la vasca o plancha con verdures o
ensalada
Lluç fresc a la basca o planxa amb verdures o amanida
O
Solomillo ibérico brasa con puré de manzana
Filet d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Calamares frescos de playa plancha con patatas o ensalada
Calamars frescs de platja planxa amb patates o amanida
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario